Apinalauma

Aste

Kukkuu Mites apinalauma?

Ei apina osaa yliopistoo, eikä ulos jos se eksyy discoo (e-ei) Mimmit tiskillä kiskoo, ehdottelee jotain skitsoo. Kohtalo iva, kohta on kivaa (joo) joo jätin lompakon himaa, enkä oo jäämäs tiskaa, mut voin olla tiskijukka jos et osaa miksaa. Strobovaloja ja savuverhoo, apinalauma alueel on. Ja tähä välii haluun kertoo, ohitettiin just piste josta paluut ei oo.

Rummut soittaa, ei pilkkua näy, kun heimomme keitaalta keitaalle käy. Tääl on viidakon lait, kukaan nukkuun ei mee, kun apinalauma taas kohteeseen etenee. MITES APINALAUMA?

Räppärin ilo on putsaa pidot. Pidä aitona älä hukkaa iloo. Jos hukkaat saat sakkoo. Mä vien sut viidakkoon, jossa Jack Daniels onki suuvesi. Simsalabim ja mies on ku uus heti. Ja luokan takapenkiltä huuteli. Tän päivän päälikkö, eilisen luuseri. Mami älä flippaa, sanani mun kestää. Näytän pari kikkaa, kannan sinut metsään. Ja tähän väliin haluun kertoo, ohitettiin just piste josta paluuta ei oo.

Rummut soittaa, ei pilkkua näy. Kun heimomme keitaalta keitaalle käy. Tääl on viidakon lait, kukaan nukkuun ei mee. kun apinalauma taas kohteeseen etenee. MITES APINALAUMA?

Ei apina osaa yliopistoo, eikä ulos jos se eksyy discoo. Ei apina osaa yliopistoo, eikä ulos jos se eksyy discoo.

Rummut soittaa, ei pilkkua näy. Kun heimomme keitaalta keitaalle käy. Tääl on viidakon lait, kukaan nukkuun ei mee. kun apinalauma taas kohteeseen etenee. Etenee.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.