Isä

Kaija Koo

Isä, mulla pullopostia ois. Voitko hakea mut täältä pois? Sammui valot karttapallon. Ja ooh, Isä, jäädä enää vois en röntgenkatseisiin toisten. Vieraalla maalla olen aivan alaston.

Tänään, kun koitin soittaa, vain kuulin "There is chaos on the line." Tunnen selässäni silmät valkohain. En tiedä, mikä minut tänne toi, joulukuun helteissä pohjaan paloin ja kaskaiden ääni liian kovaa soi.

Olen nähnyt Jäämeren kesäyöt ja Loirren laakson sadonkorjuutyöt ja kiinnittänyt matkalaukkujen vyöt. Ooh, ja olen niin väsynyt huomaamaan: Valtatien päässä uusi tie alkaa. Sadat kolonnat niitä pitkin taivaltaa.

Minä yötä kuuntelen, kuuleeko minua siellä kukaan? Hyvästiksi suutelen muistot ja kuljen tähtien mukaan. Lumivalkoisen taivaan minä joskus jossain kiinni saan ja nousen siihen laivaan, jolla lähdin ja joka kotiin palaa.

Isä, mulla pullopostia ois, voitko hakea mut täältä pois? On jo myöhä, mua väsyttää. Ja ooh, Isä, laita valot karttapalloon. Yksin olen niin alaston. Voitko tulla ja mulle tien näyttää?


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.