Bonusta ja plussaa

Klamydia

Ei paista päivä mulle sen kirkkaammin, Vaikka kaikki muovilätkät hommasin. Ei lompsa pullota, En hymyile leveemmin, Vaikka samaan puljuun ahkerasti rahani raijasin.

Lusikaisten perhe-teeveessä lykkii ostoskärryjä, On hyvettä ja hilloo paikat pullollaan. Niin pienellä muovipalalla voi saatanasti ansaita, Mutta miten? Voisko joku tyhmää opettaa?

Ei paista päivä mulle sen kirkkaammin, Vaikka kaikki muovilätkät hommasin. Ei lompsa pullota, en hymyile leveemmin, Vaikka samaan puljuun ahkerasti rahani raijasin.

Tyttö makaa patukoitten seassa, Onnellinen virne naamalla, Vakuuttaa: saat plussaa, On elo kermahyhmää vaan! Sama kortti mulla kädessäin, Mä jotenkin vain ilman jäin, Ei päässy meikä suklaan sekaan sukeltaan.

Kuumeisesti etsin saksia tai leipäveistä tai puukkoa, Mä haluun ökymekakortit silpoa. Nuotion väsään pihalle, pistetään muovi tulille, Läskini piiskaa vapaudentanssiin hulppeaan!

No ei paistanut päivä mulle sen kirkkaammin, Vaikka kaikki muovilätkät hommasin. Ei lompsa pullottanut, en hymyillyt leveemmin, Vaan lopunkin tolkkuni ulos tuuletin.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.