FORMULA

PIIA MYYRY

MÄ KOITAN TÄS RÄPLEVYY SOITTAA, NOI TOSSA YRITTÄÄ BOTTAKSELLE SOITTAA, MEISTÄ ON TULLUT FORMULA FANEI, ME HUUDETAAN KOVAA JA HAETAAN FANEI. SE ON MEIDÄN PR-HOMMA, MEIL ON LUONNETTA, JA JOHAN PUREE HYVIN TÄÄ HOMMA.

FORMULA KUSKIT RAHAA TAHKOO, NIIL EI KOULUTUSTA OO, VAAN KOVAA TAHTOO. SILLÄ PÄÄSEE PITKÄLLE TÄÄLLÄ, EI TARVITSE AJELLA YKSIN JÄRVEN JÄÄLLÄ, LOPUSSA SIELLÄ SOI FANFAARI KOVAA JA HETKEN KAIKKI ON SÖPÖÄ JA SOMAA. TAAS ME PÄÄSTÄÄN AJORADAL, ON KIERROKSELLA HINTAA JA PUNNATKIN RAHAA.

EI TARVITSE PÄÄSÄT PODIUMILLLE, VOI LUKEA KUITTIA PALKAN AAMUIN ILLOIN. NIISTÄ HYVÄT KIKSIT SAA, ÄIDILLE KIITOS NIKSEISTÄ VAAN. ON TUNNELMAKISOISSA JÄNNITTÄVÄ JA TIIVIS, ON KESTETTÄVÄ PÄÄN TAI PUTOO ULOS TÄST BIISIST. EI TODELLAKAAN KANNATA KUUNNELLA MUITA, EI NE OO KUIN SUURIA SÖRPPÖSUITA.

MULLA EI OO AIKAA NIILLE, OON TIENI VALINNUT JA KOITAN OLLA FIINI. TOISIA SE JATKUVASTI ÄRSYTTÄÄ JA NE ALKAA MUA JO VÄSYTTÄÄ. MÄ HALUAN KAANALLA OLLA , ON MULLA SIIVET KUIN SUDENKORENNOLLA. NIILLÄ PÄÄSEE VAIKKA JENKKILÄÄN JA VETÄÄ VOI SOUTH BEACHILLA LENKKII VAAN.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.