Oot koppavaa tyyppiä

Piia Myyry

Sä saat tosta pelleilystä vankilaa, sulla on aina tilanne päällä, joihin toiset vaan saa sopeutua, sulle kipu ei oo mitään, hakkautat ihmisiä jo toiseen pitäjään, sulle elämä on valkoista takkii, vala ei sua velvoita vaikka asut bulevardilla.

Siellä saa tehdä mitä vaan, ja selittää elämää hullun papereilla, ei mikään ihme ettei ihmiset töihin mee, sä otat kaiken pahoinpitelyillä, riitttää että sä saat kaikkialla asua.

Sulta ei raadollisuutta puutu, saat kiksejä kaikesta, mistä muut taitaa suuttuu, sä taas esität speksii meille, sulle ei ei oo ei, se saa sut syttymään, ja jatkamaan oikeille teille.

Sä teek ihmisistä jotain muuta. Sulle kaikki on tuotteita, niitä voidaan potkia ja ne ei voi suuttua. Ihmiset nipsautellaan muuhun muottiin, sulle se sopii, oot koppavaa tyyppii.

Sulle naisen toiveet ei paljoa paina, ei sulta mitään saa, oot niin saita, sulle naiset on vaan potkupallloja, pikkukivaa, joilla oman pään ongelmia voidaan ratkoa. teet niistä tuotteita, sulle ei ihmisellä taida olla välliä.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.