SÄ LOUKKAAT HYVIN

PIIA MYYRY

SÄ LOUKKAT HYVIN, SITÄ MIKÄ SULLE TÄRKEINTÄ ON, SÄ LOHDUTAT ITSEÄS, JOTTA SULLA HYVÄ ON, SÄ OOT ITSEKÄN KUIN JÄTKÄT ON, VAIKKA NÄKISIT JAPANIN TOKION.

SÄ ET KIINNOSTU KUIN OMISTA TARPEISTA, KAIKKI MUU ON SULLE HULLUUDEN HALPISTA, SÄ VOIT TEHDÄ MITÄ VAAN ON TUNTEJA, KAIKKI IHMISET ON SULLE MUUNNELMAA TUNTEISTA.

SÄ OOT HAUSKA SÄLLI MUILLE, MUT KOTIELÄMÄ ON TYHJÄ KULLI, VOI SILLÄ SAADA ONNEN HETKEN, KUN JATKUMOSTA ON KADONNUT ONNI, ONNI, JOKA PYSYY AIKA, EIKÄ OLE KUIN SIWAN LAINA.

SÄ HUUDAT AINA VIIMEISEN SANAN, JA OLET JOTAIN MUUTA AINA, KUIS MITÄ MÄ KOTONA NÄEN, VAIX ILLAN TULLEN VEDÄT KÄNNIT KUIN KÄKI.

SULLA ONKIN LUONNE IHAN MUU, MITÄ AJATTELIN JA AJATTELEE MUUT. SÄ OOT KOVA NAISEL JA SE ON SUN EGO VAILLINAINEN, JOKA KIPUILEE AINA.

TUNTEES SULLA ON EDELLEEN KOVAT, SEN VERRAN ETTEI USKO EES MUUT KAMUT KOVAT, ON SULLE SANOTTU SAMAT ASIAT SATA KERTAA, ETKÄ SÄ LOTKAUTA KORVIAS PENNIN VERTAA.

HAUTAPAIKKAA SÄ KOITAT MUL MYYDÄ, OON ILMEISESTI TARPEETON SUN YMPYRÖISSÄ, MUT MIETI JO SYYTÄ, KOPAVA OOT KUIN OLLA VOI, EI EES KUOLEMA SUA PYSÄYTTÄÄ VOI. SÄ ET TOISTEN ELÄMÄÄN PUUTU, SIIHEN TYYLIIN SÄ ET ENÄÄ SUUTU.

AINA LÖYTYY SIJAISKÄRSIJÄ, JOKA SAA KESTÄÄ KAIKKIA SUN TUULIA. ON TEIDÄN KAVERIPIIRILLÄ KOVAT TEOT, SANOTAANKO JO VÄHÄN SEKOT. NIIHIN EI OO OIKEUTUSTA KELLÄÄN, EI TÄÄL SUOMESSA LEIKITÄ VENÄLÄISTÄ RULETTIA, KENENKÄÄN ELÄMÄLLÄ.

JOS SÄ SIIHEN AINA PYSTYT, ON SE JO OMITUISTA, ET SUL EDES MAKSETAAN TONNI. MULLA EI OO SANOTTAVAA MUUTA, KUN PITÄÄ OMA TONTTI PUHTAANA, JA JONNEKIN MUUALLE MUUTA.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.