Maradona (kesä '86)

Teflon Brothers

Sul oli pinkit lacostet, lumipestyt tiukat levikset Luokan discoprinsessa.

Sun broidin kanssa katsottiin tv:stä futista iltaisin, teidän nahkasohvalla.

Oli tähdet kohdallaan Hetkeks jäätiin kahdestaan Se oli niin kaunista, tunnetta haurasta. Ei sitä voinut pysättää, se täytyi maaliin rysäyttää Tästä paikasta pakko on laukasta.

Liian pikanen, vähän likanen,mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.

Blondit hiukset laineilla, L'Orealin aineilla niin kuin Suosikin kuvissa. Vieressäsi sohvalla koitin sulle kertoa kaiken Maradonasta.

Oli soundtrack elämän, Stock, Aitken ja Waterman Olit sabriina uimalan altaassa. Jaoin kanssas kokiksen, Katsoit mua himoiten. Huuma rakkauden niin ennenaikainen.

Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.

Loppui aika juppien, kunnon takatukkien. Se oli niin kaunista, nuoruutta raikasta. Ei sitä voinut pysäyttää, se täytyi maaliin rysäyttää. Tästä paikasta pakko on laukasta.

Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.