610 - Vain hetkinen, niin taistelusi lakkaa

Adventtilauluja

Kotimatka ja taivaskoti

1. Vain hetkinen, niin taistelusi lakkaa, Vain hetkinen, niin myrskyt taukoaa, Vain hetkinen, niin saat sä pääsi painaa Jeesuksen rintaa vasten turvaisaa. Vain hetkinen, niin luonto huokuu rauhaa, Ei missään silloin synnin aallot pauhaa. Vain hetkinen, niin luonto huokuu rauhaa, Ei missään silloin synnin aallot pauhaa.

2. Vain hetkinen, kun sydän vielä huokaa Alhossa murheen joutuu kulkemaan. Vain hetkinen, kun kyynelvirta vuotaa, Mutt' sitten autuus alkaa taivahan. Vain hetkinen, niin aurinkoinen koittaa Jo maassa, jossa ilo murheen voittaa! Vain hetkinen, niin aurinkoinen koittaa Jo maassa, jossa ilo murheen voittaa!

3. Vain hetkinen, niin sielu käydä voipi Kuin lammas hellän paimenensa luo. Maailman myrskyistä se levon saapi, Sen Herra taivaan satamassa suo. Vain hetkinen, niin Herra varjot poistaa, Ja päivä kirkas ainaisesti loistaa. Vain hetkinen, niin Herra varjot poistaa, Ja päivä kirkas ainaisesti loistaa.

4. Vaivat ja ahdistukset tämän ajan Karitsaa katsellessa unhoitan. Jos sydän täällä täyttämä lie tuskan, Sen täyttää riemu maassa taivahan. Jumala siellä kuivaa kyyneleetkin, Parantaa kaikki haavat sydäntenkin. Jumala siellä kuivaa kyyneleetkin, Parantaa kaikki haavat sydäntenkin.

C. B. P. Wadström Es, b


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.