Antti Tuisku Tragedia

ANTTI TUISKU

Tän ei pitäny olla vakavaa Nyt en tiedä ees mistä alkaa Miten tätä lähtis purkamaan Ota ylös, nyt tulee tavaraa Istu alas täs menee aikaa Kuka mua pystyis auttamaan?

Mikä siinä on kun väärä tyyppi löytää sut oikeeseen aikaan Ja mun kohtalo on aina uudestaan juosta suoraan siihen ansaan

Ei auta lääkkeet, ei psykoterapia Vaik vetäis perseet ja koittais kaveria Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet, mikä tragedia! Oh my god Oh my god Oh my god Oh my god god Oh my god Oh my god Oh my god, mikä tragedia! Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet, mikä tragedia! Ketä tästä voi nyt syyttää? Haluun sanoo, et sä oot syypää Mut itepähän lähdin leikkimään Suhun sattuu, muhun sattuu Meihin molempiin sattuu Mut muhun sattuu enemmänMikä siinä on, kun väärä tyyppi löytää sut oikeeseen aikaan Ja mun kohtalo on aina uudestaan juosta suoraan siihen ansaan Ei auta lääkkeet, ei psykoterapia Vaik vetäis perseet ja koittais kaveria Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet, mikä tragedia! Oh my god Oh my god Oh my god Oh my god god Oh my gad Oh my god Oh my god, mikä tragedia! Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet, mikä tragedia! Ei auta lääkkeet, ei psykoterapia Vaik vetäis perseet ja koittais kaveria Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet, mikä tragedia! Oh my god Oh my god Oh my god Oh my god god Oh my gad Oh my god Oh my god Mikä tragedia! Mul on niin sairaan ikävä sua Nää fakin tunteet Mikä tragedia!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.