Saturnus

Brädi, Illi

Se ei voi enää ikinä satuttaa sua, mennyt pois on peikko. Sano mun nimi ja talutan sua, mä oon lääke ja hoitokeino. Kuuntele sydämes ääntä ja huomaat se sanoo et Brädi on loistoveikko. Oot ollu fillas mut nostan sut sillast ku viimeisen sekunnin voittoheitto. Ne sano kun haaveilin sust et mä ahnehdin, mä painoin päähäni baretin. Pidin terävänä mun sapelin, eikä kukaa voi häätää mua asemist. Mikään ei oo liikaa, vaikka tää tekikin samal must kahelin. Ahersin, rakensin avaruusraketin, tuon sulle taivaan, jos haluut tän paketin.

(Se ei voi enää ikinä satuttaa sua, näin on!) (Se ei voi enää ikinä satuttaa sua, näin on!)

Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta, paan Saturnuksen renkaat sormeesi sun. Mikään ei mun hulluuttani muuta, sä voit muhun turvautuu. Mikään ei oo liikaa, sillä hani sä oot uu-u, uu-u. Mikään ei oo liikaa, sillä beibi sä oot uu-u, uu-u.

Mä tiiän, oot tyttö rikki, sä oot mun ykköspicki. Saan sut unohtamaan kaiken, miks ikinä vanhassa suhteessas kyyhötitki. Starttaan sut uuteen eloon, kannan sut vuodelepoon. Mun kokeneis käsissä kiität et pääsit siit fuckboysta nuorest eroon. Ne sano kun haaveilin sust et mä ahnehdin, mä painoin päähäni baretin. Pidin terävänä mun sapelin, eikä kukaa voi häätää mua asemist. Mikään ei oo liikaa, vaikka tää tekikin samal must kahelin. Ahersin rakensin avaruusraketin tuon sulle taivaan jos haluut tän paketin.

Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta, paan Saturnuksen renkaat sormeesi sun. Mikään ei mun hulluuttani muuta, sä voit muhun turvautuu. Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta, paan Saturnuksen renkaat sormeesi sun. Mikään ei mun hulluuttani muuta, sä voit muhun turvautuu. (Mikään ei oo liikaa)

Mun suonis on hulluus ku pullosta tullu, sen sun luoa rinnassa alkaa pumppaa. Oon sulle ku shampanjaa, mua ennen oot saanu vaa halpaa skumppaa. Mun kanssa oot uudestisyntyny - sinä 2.0. Sun ei tarvii ikinä huonompaan tyytyy, ku mun kans oot mitä sä ansaitset olla.

Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta, paan Saturnuksen renkaat sormeesi sun. Mikään ei mun hulluuttani muuta. Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta paan Saturnuksen renkaat sormeesi sun. Mikään ei mun hulluuttani muuta. Sä voit muhun turvautuu. Mikään ei oo liikaa, sillä hani sä uu-u, uu-u. (Beibi sä oot u-u-uu) Mikään ei oo liikaa, sillä Beibi sä oot uu-u, uu-u. (Beibi sä oot uu)

Ei, ei oo.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.