Rakkaudesta lajiin feat. Eevil Stöö

Evelina

EVELINA:

jjeijjee okei

kertosäe: teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii jos sä haluut olla pelaaja voin koutsaa sut mestariks

kuulin juttuu et haluut oppii pelaamaan astu esiin, älä jää koppiin venaamaan. täytyy nostaa tasoo jos et saa mun säännöistä kii tiiät siin on eroo tuutko voittaa vai leikkii. jos on kolme hutii tuut putoo kokonaan (aa). vedät täysillä tai uhoo kotona (aa) ettei palkinnot jää pelkästään haaveiks mä päätän mikä riittää mikä ei,okei.

teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii jos sä haluut olla pelaaja voin koutsaa sut mestariks

pidä pää pelissä, nii pääset leijuu pukkariin. joka lyönnillä, ei tuu kunnarii. saa kattoo muttei koskee. jos haluut olla voittajan joukkueest (ijee), jos haluut päästä maljaa nostamaan, tiiät huipulle ei kiipee tosta vaan. ettei palkinnot jää pelkästään haaveiks (aa) mä päätän mikä riittää mikä ei,okei.

teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii jos sä haluut olla pelaaja voin koutsaa sut mestariks.

STÖÖ: stöö on vanhan koulun pelaaja, viimeinen lajissaan. uhanalainen öötslivee millon stöösni kruunataan stöö on UG kunkku Pimp C, Bun B. stöön vaiherikas elämäntarina muistuttaa bambii stöö on gangsta larppaus veteraani, todisteena CV. KC mafia MC Stööllä alla PV Stöö alotti tän lajin oon iso vauva jeesus. vähä rähjääntyny reissus mutta silti täysin iskus.

EVELINA: teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii jos sä haluut olla pelaaja...

teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii. teen tän rakkaudesta lajiin se on osa mun habii jos sä haluut olla pelaaja voin koutsaa sut mestariks.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.