Kaksi ihmistä

Haloo Helsinki!

Kuus vuotta sua kuuntelin, mut yksi kaunis päivä puhuit vähän kovemmin. Sanoit ettet voi enää yhtään kaunista päivää mun kanssani viettää. Mä mietin et aijaha, kiitos sullekin näistä vuosista. Kuus vuotta sua kuuntelin, oisit puhunut vähän kovemmin.

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä en ymmärrä. Mutta viha kun vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä.

Kuus vuotta sua kuuntelin, ja vähän liikaa itseäni vuokses muuntelin. Kuin kolikko kaivossa mä hukuin kaikkien sun toiveidesi mukana. Nyt pinnalle selviän ja itseni henkiin elvytän. Kuus vuotta sua kuuntelin ois ehkä pitänyt puhua itsekin.

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä, en ymmärrä. Mutta viha kuin vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä. Oo-oo-oo-ooh Oo-oo-oo-oo-ooh

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä, en ymmärrä. Mutta viha kuin vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä. Oo-ooh-ooh Elämä on, elämä on, elämä on edessä. Elämä on, elämä on, elämä on edessä.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.