Ystävii

Heikki Kuula

Etkö rakasta mua, kun oon ruttuinen. Vaik aina sun luonasi lusmuilen, täytän hengitysilmasi ilolla. Sun sänkys sadalla kilolla, mut jotenki vaan sitä epäilee. Et lopult sitä yksinää vaa eteläs lepäilee, ku aina jotain veeluu käy siin. Ei ne pysty vaan miestä koskaan käsittää täysin.

Kertosäe: Ystävii, ei oo eikä tuu. Luota muhun sä oot yksinäs. Tääl ei oo ystävii, ei oo eikä tuu. Luota muhun, sä oot yksinäs tääl ei oo ystävii.

Kantakuppila matruusi, tuskaa lievennän laskuusi. Mut maksan kaskuilla takas, en oo kenenkää läheinen, mut kaikille rakas. Ja jotenki sitä vaan epäilee, ettei hommat maaliin asti niinku lambada mee. Ku aina jotain veeluu käy siin, ei voi ees kohtalotoverii ymmärtää täysin.

Kertosäe: Ystävii, ei oo eikä tuu. Luota mu'uhun sä oot yksinäs. Tääl ei oo ystävii, ei oo eikä tuu. Luota muhun, sä oot yksinäs tääl ei oo ystävii.

Monttu jortsuissa moikataan, ku maiskutan altapäin porkkanaa. Kerran kauniisti konjakki korkataan, mut jo peijaisissa morkataan. Monttu jortsuissa moikataan, ku maiskutan altapäin porkkanaa. Kerran kauniisti konjakki korkataan, mut jo peijaisissa morkataan.

Kertosäe: Ystävii, ei oo eikä tuu. Luota muhun sä oot yksinäs. Tääl ei oo ystävii, ei oo eikä tuu. Luota muhun, sä oot yksinäs tääl ei oo ystävii. Ei oo eikä tuu, luota muhun tääl ei oo ystävii. Ei oo eikä tuu, sä oot yksinäs tääl ei oo ystävii..


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.