Vastarintaliike

Immanuel

imBoys Keravasitti! Yeah talossa. Lets go!

Roisi-Roni

I M B K C C D siin on teille näyttöö ja C V, levitulos ja snäppää kättä se on nuoriso nousu ja vastarinta räp räp. Tultiin kudottaa, taivasta kurottaa tää ajan henki ja arvot sen kuvottaa. Mua painaa ajatusten raskaus IMB on tyyli mut Jeesus on vastaus. Jos sä katot milt näyttää tää kaikki mitä tehään hänelle on näyttävää ää. Eikä määrää materia ttäällä, meijän pojat ei tanssi heikolla jäällä. Aamuseriffi en väistä sun luotii veren alla suojas ku veri on nyt muotii, eikä kuosii skarppina vuosii. Seittämäs päiväs tää maailma luotiin.

ImBoys mikeissä ja kamerois! Ei enää me, vaan Kristus on meissä. imBoys mikeissä ja kamerois, vastarintaliike!

Niinku Roisi sano, tää on todellaki muotii. Nää pojat ei mahu mu-mu-muotiin. Tähän kylmään maahan ilosanomaa tuotiin; Tervetuloo Imb -puotiin. Nää pojat siirtää päiväpöksyt vuoriin. Sydän täynnä tulta vaikka iält ollaan nuorii. ImBoyssei ei ikinä oo liikaa: "Periveli!" vaikka välil tulee riitaa. Niinku Cheek tää on herrasmies liigaa. Sokka on irti muttei vedetä viinaa. Kaikki pelis niinku Iso H ja Ela, UTYKC ollaan valmiita delaa. Mut siihen asti viedään tää maailman ääriin ollaan vastarintaliike erämaan HUUTAVA ÄÄNI! Jos et tienny mistä tulee nyt sä sen tiiet, ja ja Immanueli kumarran ja kiitän.

Kerto

Pojist kasvaa miehii mut sana levii kuussa. Seläst tulee suoraa vast ku veri maistuu suussa. Siin on toivoo ja tulevaisuus suus juurtuu kuussuus kirjaa kuuskuus. Neljä tähtee taivaalla vahtii. Suomen räppiMooses jakaa itämeren kahtii. En löytäny sielt vahtii, edes Arielii mut jalat sementissä oli kovi moni veli! Rekryt on pääl ei oo yyteit tääl meil o pari luutnanttii ja kessuu man understand. Ja kaikki lahjat tiskiin nykynen sotilas on entinen nisti. Kädet ristiin nauloilla pistiin siks mä oon vapaa vaikka edelleenkin piski. "hau hau" täältä tullaan BMX -tyyliin ja rähinä rullaa.

Kerto:


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.