200 apinaa

Itse Valtiaat

(örgh....mitä? Siis pitäisikö minun laulaa?) (enhän minä ole laulumies, minähän olen puhemies) (noh, olkoon) Tämän homman nyt sain, mutta hetken mä vain näitä paimentaa aion, tätä kukaan ei voi kauan kestää. (hei apinat, kuunnelkaa, minä laulan) Saliin kun katselen, näen painajaisen, kuinka ruotuun ne taion, skeidan puhumista en voi estää. (nyt kuuntelette, tai häkki heilahtaa)

Taas 200 apinaa on valloillansa, ja niistä jokaisen on valinnut tää kansa. (hahhhah, voi voi) Nuo 200 apinaa jos häkkiin saisin, niin silloin hiukan Paavo parkaa helpottaisi.

(Hei! Täällä olis puhemiehen banaania tarjolla) Koko päiväni mun, lastentarha on kun kotiin hiivin illoin, pennut sielläkin jo kiljuu pappaa. (ärgh...Paavo sinne, Paavo tänne) Jos EU:ssa ois, joku virka pois, karkaisin mä silloin, siivoojankin hommat kiinni nappaan. (näin on)

Taas 200 apinaa on valloillansa, ja niistä jokaisen on valinnut tää kansa. Nuo 200 apinaa jos häkkiin saisin, (ei muuta kuin ovi säppiin ja kaikki Korkeasaareen) niin silloin hiukan Paavo parkaa helpottaisi. (Me tarzan, Tarja, you Jane) (Ben hei, mä huudan sua: Aaa-aaaa-a-aaa-a-aaaa) [Turun oma apina, moro moro, ota banaani, ota banaani] [Erkki alas, liaani katkeaa]

Taas 200 apinaa on valloillansa, (ärgh...niitä ei rauhota mikään) ja niistä jokaisen on valinnut tää kansa. (sinä apinaa siitä, näin on ja sinä apina) Nuo 200 apinaa jos häkkiin saisin, (kyllä minä niitä silloin kouluttaisin, kyllä) niin silloin hiukan Paavo parkaa helpottaisi.

200 apinaa on valloillansa!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.