Keskikalja-Cowboy

Jarno Sarjanen

Se tuli sisään baariin Ihan, yllättäin. Istus samaan loossiin Ja heti sen mä näin. Se rupes iskee mun leidii. Totta tosta vaan. Sano, nyt viedään veivii Ja minä parkumaan.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä ees en. Oon mä tällanen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Jätkä konjamiinin Tilas naisellein. Kera [mokanfiinin]? Siinä yksin tein. Mä aloin panna hanttiin. Tietty, tottakai. Se vetos heti kanttiin. Kysy, varaa vain.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällainen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Kun mä katsoin leidiin Kauhukseni näin. Loppu näin seiniin Rakkaus elämäin. Jos ei rahat juoniin Riitä herrojen. Hiipii naisen silmiin Katse etäinen.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällanen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällainen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan. Tehdä mullekkaan. Tehdä mullekkaan...


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.