Mussolini Perusdiini

Juice Leskinen

Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Pipipää! Pipipää! Pipipää!

Minä olen Mussolini! (Perusdiini! Perusdiini!) Mullon jenkkilimusiini! (Perusdiini! Perusdiini!) Tyylin tän sain hiuksiini Kun Aatu sanoi: "Vaseliini Tai jos ei, niin giljotiini!" (Perusdiini!) Jee!

Mennään Abessiniaan (Nirri pois! Nirri pois!) Neekereitä kiusaamaan! (Nirri pois! Nirri pois!) Neekerit on rumia - Niillon huulet kumia! Ne polttaa oopiumia! (Nirri pois!) Jee!

Ryssät haisee pahalle! (Nirri pois! Nirri pois!) Juutalaiset rahalle! (Nirri pois! Nirri pois!) Hintit esinahalle, Ja spurgut autonvahalle! Ne kaikki töihin sahalle ja (Nirri pois!) Jee!

Jugend vaatii tiloja! (Vaippoja! Vaippoja!) Tehdään niille piloja! (Raippoja! Raippoja!) Kas, erämaajärven rannoilla Käy SS-miehet kannoilla Ja köyttää kaulapannoilla! (Hihhihhihhih!) Jee!

Minä olen maailman vallesmann! (One und only Mr. Bik!) Aatu on über alles -mann! (Hitler wid a ritmstik!) Puolet meidän klaanista Löytyy Vatikaanista! Se on gregoriaanista! (Rock und Roll!)

Voi vittu! Se meni plörinäks! (Il Duce! Duce!) Kun meidän jengi kesken himaan läks! (Il Duce! Duce! ) Ja sota! Sekin loppu Kun paloi Aatun proppu. Nyt elämä taas muuttuu ikäväks!

Kun eilen mentiin leiriin Birkenaun (Über alles!) Bailaamaan Aatu ja minä ja Eva Braun (Bella Donna!) Ja Rommel, Göring, Goebbels - Ne Rockabilly Rebbels! Me riemuittiin ja nyt me ollaan down!

Kiitti mutsi. Kyllä smurffilla saa ruskeen ruskeeks ja sinimustan sinimustaks, sacramento ... Kuule, me lähetään ton Adolf hampurilaisen kanssa keikalle Norjaan ja Suomeen... Siellä tää juttu menee tosi lujaa, siinä on kato fjongaa... Mua vaan vähän hirvittää noi kiäliongelmat... Kato jo nyt on joteski groteski systeemi, kun Aatu ja minä ei oikeen ... Tajuu toisiaan...

(Benedicamus Domino! Roma città Mussolino! Grazia padre amore! Il Duce anteriore!)

(Fratello mio Benito! Quando proprio partito? Benedicamus Domino! Domino!)

Mä jälleen kerran hoidot pilasin (Inferno!) Mä tappioon taas Rooman hilasin (Inferno!) Ei Aatu tajuu pilaa Se huusi: "Elintilaa!" Ja tietenkin minä tilasin!

Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Jipi jipi jipi! (Pää on pipi!) Pipipää! Pipipää! Pipipää!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.