Levyttävä Artisti

Juno

Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta. Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta.

Mä oon tehny tästä jonkunlaisen tarinan. Jonkun mielestä rimoja mä alitan. Mul on tullu suorituspaineit tästä, ku jengi vaan seuraa mun elämää lehdest. Tehden sanoi mietin niitä lööppei. Niinku Petos sanois: vittu ketä kiinnostaa. Turha hiillostaa must roolimallia. Mä oon outo jäbä enkä vähempää voi sallia. Sallikaa, saatana, seinien maalaus, lakipykälillä medikaaliblaadaus. Juro kansa, vailla vertaa. Mä oon räppäri, jos se työkkärille kelpaa.

Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta. Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta.

Jou, tää on kokopäivätyö, ku kirjottaa riimei läpi koko yön. Mul on rautoja tules niin helvetin monta. Harry sano, se on uskomatonta, et kuinka paljon pystyy, jos jaksaa duunaa, kuinka paljon pystyis, jos jaksais fuulaa. Ei oo aikaa tai psyykettä siihen. Ai jokainen liike ois harkittu? Vitut. Niinku sanoin, mä oon kiireinen. Niinku Mäk Gälis, vittuilen piireilles. Meil on tyylii ja taitoo ja bängäävii biittei, helsinkiläisittäin kovii meriittei.

Niinku sanoin, mä oon kiireinen. Niinku Mäk Gälis, vittuilen piireilles. Meil on tyylii ja taitoo ja bängäävii biittei, helsinkiläisittäin kovii meriittei.

Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta. Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta. Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta. Ja mä meen, mä meen, mä meen. Mä oon räppäri, mä en osaa muuta. Räppäri, mä en osaa muuta.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.