Koppi tules feat. EPP, Nick-E Maggs, Matias Deep, Ode

Käärijä

(Käärijä:) Huh tääl on kuuma Mikä tää näky on? Mitä ne tääl duunaa? Mikä tää käry o? Se lämmittää lämmittää Nyt se kuumottaa kuumottaa Se on savua savua savua SAVUA SAVUA EI

(Matti8:) Sippaan tän huikan, Mikis viel niinku voittajan kuuluu, Mitä teet ei oo sama juttu, Teil on haipit nousemas huppuu, (haha) Se on hulluu, Niiku se et jäbät meni vaatekaapist, Emmaa kaikust, Telkkaa diilaa sen kaa, Jos et oo gäng nii sä et voi hengaa.

(SONNY:) Huppu pääs ku mä droppaan man, Siks meemijengi ei koskaa nää. Mä vaa kuulen juttuu, Ku ne puhuu puppuu. Mutten paljoo paina mitä jodlaat tääl, Nää rotat ei osaa kokkaa man. Silti aina uunis joku ratatouille, näille paskasuille pistän nasta(n) huuleen Mä en vastaa sulle Kuset vastatuuleen, EPP!

(Nick-E Maggz:) Fuck all the fake bitches Salute to all o(f) my real people, Got a plug in a black on black beamer, trappin' some black beatle Mask on, mask up Papa yuba duba uba do you really wanna test me? No, you're- Know, your- Dude are making magic and a boika equal swesting ??

(Käärijä:) Huh tääl on kuuma Mikä tää näky on? Mitä ne tääl duunaa? Mikä tää käry o? Se lämmittää lämmittää Nyt se kuumottaa kuumottaa Se on savua savua savua SAVUA SAVUA EI

Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

(Matias Deep:) Joo, jea, jea, jea, JEA Vielki uppoo ku katana Sensei o vapaana Ampuu ku vasemma liitti ku liitti inttii ku Panama, sun piti aseeton, hampaaton, majava Pe-pe-pe-pelkkää hittii, senseilt piti panna hikisen pyykkii ve et makkarat heiluu hakkaa ne palasii, tippuu alas niinku Packalén tarttamei

(Ode:) Asento, valmiina, go. Just sopivasti ku liikuntaa kaipasin oon Liikentees aikasi, joo Koska aikomus on Saada ihmeitä aikaseks jou Riittääkö aikani? Nou. Teen näit mun liikkeitä niinku mä tanssisin, joo, ku kukaan ei kattoisi Vaik oisin väkijoukon keskellä, liikun kun assassino. Liikun ku assasi, jos sä pysyt perässä, liiku mun kanssani, ho!

Vittu ku jack-sasi, se on ymmärrettävää liikuntavammaselt tho Mut nyt riisun mun maskin ja ripustan takkini viel ku oon tääl Tullessa tiennyt, et tienataan tääl Mennessään kirsikan, vien kakun päält

(Käärijä:) Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

(Käärijä:) Allright, meikä on valmis. Pistä tuleen. Raaputan arpaa, Heilun ku tuuliviiri. Naarmutan viiksikampaa, jos sen tamppaa, Se on uutisankka. Onko urheilujätkä? Ku o bootis muuvei. Naah, tuliks puun takaa et oli Veikkauksen tiskillä liikuntatunneil!?

Hullun lailla mä töitä painan, mut missä mun heila? No ulkomailla hei Aina itteni uppopaistan, eikä oo aikaa leikkiä uskovaista, juu ei! Ruuvei kiristää duunei, tunteet pinnassa kattelee huurteist. Herranjestas ku olis vielä Blu-Ray, kaikilla muilla se on, paitsi mul ei!

Ei oo myöskään inttiä CVs Silti mä rynnäkköin ohi sun versen Tuli vastaas sponssattuu Likiä vessassa pyyhin sun sikulaperseen. Tiputa, tiputa, tiputa, ei! Vituta, vituta, ei! Mut kohta oon valtaamas skannaava tuol meren takana ku on sä oot hakemas satamas

Mut ajan mä sinne ja tonne ja taajamassa käydään pätsäämää tontei ohituskaistalla heiluttaa finkkuu, ku ikkunast tiputtaa tonnei Tiputtaa sokeenaan kokenaan ongelmaan joten mä huudan "no roplem!" Varaudu kosteella, jos tähän koskettaa, saat palovamman sun sormeen!

(Käärijä:) Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

Soita 1-1-2. Koppi sytty tuleen! Soita palokunta! Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.