Anna aikaa

Kakskaks

Kysyt taas että mikä mua vaivaa mä en tarvii enää muuta ku et annat mulle aikaa. Haluun rauhassa pohtii nää asiat ei niin monimutkaset mutta silti vaikeat. Nää ajatukset palaa mun mieleen ihan liikaa draamaa mahtuu pieneen miehee. Mä oon tähän syypää sä oot tähän syypää mutta turha siitä alkaa ketää nytte syyttää. Ehkä tein väärin tajuun liian myöhään mut ei riidat tuu itestää pitäs sunki tietää. Pakko ehkä myöntää olin liian heikko seurusteleen otan kaiken raskaasti mut niin se vaan menee. Riitoja tulee mut ne riidat kas menee se ois sunki pitäny oppii sillon ajatteleen. Mä en pyydä ku aikaa mä en jaksa enää faidaa mä tein sen kerran selväks ettei tuu toista kertaa.

Anna mulle aikaa käsittää ja ymmärtää Anna mulle aikaa ehkä sitten on helpompaa

Anna mulle aikaa käsittää ja ymmärtää mä tuun oleen vielä pitkään ymmällään. En voi käsittää kuin kaikki taas kusi kerta toisen jälkeen ei taas kerta uusi. Ite haluut tilaa en osaa sitä antaa vihasena pakko luuril soittaa tuhat kertaa. On se tavaks juurtunu en pääse siit eroon raivosoittelusta tulee kyllä väleis veroo. Vois kyl kaikkii kilareita ehkä jopa vähentää ehkä vois omii tavotteitaanki keventää. Jos on ongelmii huoli multa avunantoo älä itke en ollu mä ku vihaa kanto. Suomalainen joka hyvä jossain on kusipää puhu tunteel ja sua taas uhkana pidetään. Pitäs oppii ja kasvaa henkisesti ei ihminen sais lämmetä sisäisesti.

Anna mulle aikaa käsittää ja ymmärtää. Anna mulle aikaa ehkä sitten on helpompaa

Välil mietin päätinkö oikein vai väärin joskus itteni pahaan oloon mä käärin. Kusetanko jos sanon olevani viisas mitä jos meitsi tärkeen ihmisen feidas. Liian helppo kysellä ilman vastausta välil ei oo ees omast tunnosta vastusta. Myönnän etten oo paras tai ees kärkee muttei se muuta sitä jos oot mulle tärkee.

Jos sanon tarviin aikaa enkä haluu sua vierelleni mun on pakko myöntää että valehtelen itelleni. Mun on liian vaikee tunteeni pidätellä mutta myös aivan turhaa niit on enää herätellä. Mä en kaipaa meiän välilt enää mitää ja aivan turhaa tähän on enää alkaa mitää lisää. Tarviin aikaa mut mikään ei oo pysyvää se on ohi ja ohi tulee pysymään.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.