Raitapaitainen

Kolmas huti

Pelataan nyt pesäpalloa, ilmeisesti ei kysyttävää

Irti tai ei, rasti taululle hei, jos se suo miellytä ei, mä sanon sulle hei hei. Mä kortin tempaisen, unohdan keltaisen ja suoran punaisen mä sulle tarjoilen.

Rai rai rai rai raitapaitainen, mielivaltaisesti tuomitsen. Rai rai rai rai raitapaitainen, pesäkilvat kollin koolla ratkaisen. (Nuija!)

Ei se mun vikani oo, jos et osu palloon, sit pidät turpas kii ja pelaa paremmin Ei se mun vikani oo, jos reikä kentällä oot, siis pidä turpas kii ja ota pallo kii Räkä matala, no se on oikea/ metrin laitonta, ei täällä huomata Mä jäljen pyyhkäisen, rennosti hymyillen, jos mieltä osoitat, mä kortin tarjoilen

Irti tai ei, rasti taululle hei, jos se suo miellytä ei, mä sanon sulle hei hei. Mä kortin tempaisen, unohdan keltaisen ja suoran punaisen mä sulle tarjoilen.

Rai rai rai rai raitapaitainen, mielivaltaisesti tuomitsen. Rai rai rai rai raitapaitainen, pesäkilvat kollin koolla ratkaisen. (Nuija!) (Nuija!)

Selvä palo, no joo. Ei se niin tarkkaa oo, juoksu taululle siis ja turpa kiinni pliis Kärjen takana saa, joskus kolahtaa, ei se niin tarkkaa oo, tää on pesäpalloo! Syöttöasento, ei se niin tarkkaa oo. Ai mikä tangentti, en koskaan kuullut oo. Siis heitä pallo ilmaan, niin päästään pelaamaan. Pompun taivaalle saat, niin pääset kelaamaan.

Irti tai ei, rasti taululle hei, jos se suo miellytä ei, mä sanon sulle hei hei. Mä kortin tempaisen, unohdan keltaisen ja suoran punaisen mä sulle tarjoilen. (Kun olen) Rai rai rai rai raitapaitainen, mielivaltaisesti tuomitsen. Rai rai rai rai raitapaitainen, pesäkilvat kollin koolla ratkaisen. (Raitapaitainen) (Nuija!) (Nuija!) (Silmät auki, saatanan puusilmä!)

Irti tai ei, rasti taululle hei, jos se suo miellytä ei, mä sanon sulle hei hei. Mä kortin tempaisen, unohdan keltaisen ja suoran punaisen mä sulle tarjoilen. (Kun olen) Rai rai rai rai raitapaitainen, mielivaltaisesti tuomitsen. Rai rai rai rai raitapaitainen, pesäkilvat kollin koolla ratkaisen. Rai rai rai rai raitapaitainen, mielivaltaisesti tuomitsen. Rai rai rai rai raitapaitainen, pesäkilvat kollin koolla ratkaisen.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.