Mustelmat

Miika

Oonko rikki, jos uskon, että ihminen voi muuttuu, kun mustelmatkin parantuu. Oonko yksin, jos pelkään joka kerta huutaa apuu, kun mustelma taas ilmaantuu.

Yea. Se tapahtuu taas ku alat miettii mikä aluperi sai sut rakastumaa, ku joudut varautumaa himaa palattuas, missä mieletilas se on jouduks hakatuks taas. Mut samal vaik et kestä ajatusta, muille mustelmasi selittelet vaa tapaturmaks, sillä jos neki nii seki voi parantua, ku eihä rakkaimpas tahallaan iki satuttais sua. Mietit, että tää on vaa tälläst sit, nehä sanoo et myötä ja vastoin käymisis. Tää on vaa vaihe, jonka joka suhde käy läpi, ja kaikki muuttuu kyl vaik siltä nyt ei näyttäisi, mut ku koti-ovi viimein on kiinni, tunnet kuinka tuttu kaava pimeydestä taas hiipii, vaik sanoit et riitti silti annoit periksi, joka kerta ku se löi sua ja pyysi anteeksi.

Oonko rikki, jos uskon, että ihminen voi muuttuu, kun mustelmatkin parantuu. Oonko yksin, jos pelkään joka kerta huutaa apuu, kun mustelma taas ilmaantuu. Näkeeks kukaa niit. Niit mustelmii, mustelmii. Kun ne kaikki niist ei, ei kaikki mustelmat oo näkyvii.

Yea. Siit ittes koit taas surkeeksi, kun se halas sua aamul ja puhu tunteistki. Kuinka oli nii huolissaa ehkä jurriski, ja lopuks runneltui kasvojas vielä suuteli, kuin ironist ja taas järkeilet, mikä sillä on vialla, kun sen lapsuudessa ei ollu ikinä tunteille tilaa, viikonloput joutu kestää äitin siskon holhoomista, ja sunnuntain haettii isä kisaa hallist poliisista. Mut vaik tää jäbä on täys sovinistisika, se vakuuttelee sulle ettei sitä olis sika, et sun tekemisii laihota tän kaike omaks vikaks, koska suhun ei voi luottaa että pysyt lojaalina. Ja vitut. Uskomatont mite paljo voit kestää, ku astut ulos ovesta oot ku mitää et pelkäis. Kampukselle saavut hymyillen sua tervehdin, eikä ollu hajuukaa että samal sain sut hyvästellä.

Oonko rikki, jos uskon että ihminen voi muuttuu, kun mustelmatkin parantuu. Oonko yksin, jos pelkään joka kerta huutaa apuu, kun mustelma taas ilmaantuu. Näkeeks kukaa niit. Niit mustelmii, mustelmii. Kun ne kaikki niist ei, ei kaikki mustelmat oo näkyvii.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.