Paluu Betoniin

Notkea Rotta

Rokkenrollilla rännistä rotiin, Pattayan, Burman ja Losin kautta kotiin. Kaivan putkikassista vanhan karvalotin Ja korkkaan soinilandiassa ekan fisushotin. Paluu pisteeseen A, Eteen avautuu makkaraperunoiden maa, Jonka kontaktiliima on vitun kovaa, Eikä Jari tanssi vieläkään Bossa novaa. Sillan yli, Stoan ohi, kukaan ei matkalla puukolla sohi Ja nyt lauteilla kymmenet veteraani pallit Hikihallitus, Itiksen uimahalli. Pesen reissuperseen ja lepuutan korvia, Kuuntelemalla näitä totuuden torvia, Jotka oli silloin jo siellä ku pöhinää vedettiin Raatteentiellä.

Paluu betoniin, elämänkoulujen etoniin, Ketorin ei riitä kun lähtee älli, se on kyttäspesiaali ja triplamälli. Paluu betoniin, konepellillä käristyvään pekoniin, Alan vanhalta säätäjältä kuin uus, Nissan Bluebird kasikuus.

Mä haistan nopeen, mä haistan hitaan, Nokka työnnetty takaisin koilisen kitaan. Välähdyksiä vuosien takaa, Näinkö muuttumattomasti maailma makaa. Mä funtsin ja pistän sikariks, Pöhinät on kuulemma vaihtunu aakkosiks, Ja uudet hullut, alkanu kentillä telmiä, Heitellen outoja kirjainyhdistelmiä. Kelmiä ja kyttää, mut ketäs vittuu ne kyybelit nyt kyttää. Akkunat auki, sutina on suuri, Itiksessä kiivettävä kielimuurin yli, Ja tien toisella puolella kiittäjät, tulevien siilien siittäjät, Idän hiuksissa tiukasti siis, kopa ysi viiva nepa viis.

Paluu betoniin, elämänkoulujen etoniin, Ketorin ei riitä kun lähtee älli, se on kyttäspesiaali ja triplamälli. Paluu betoniin, konepellillä käristyvään pekoniin, Alan vanhalta säätäjältä kuin uus, Nissan Bluebird kasikuus.

Pamautan pakoputket haisemaan Ja rullaan itteni takas maisemaan, Tuttuja kulmia tuttuja mutkia, Moikkaan tuttuja viemäriputkia. Ette te pääse eroon musta, tuotan taas kaupungin käsikirjoitusta. Ja katupoikien pölinä käy, simultaaninen lause eikä pistettä näy. Suunnitteilla suukon anto, ja euforinen eukon kanto. Eikä enää niin väliä koolla, mä nään hahmoja isolla hoolla. Takapenkillä Rohtori, Rautis ja Rane. Putsi pane dekkiin se Hurriganes, Ja sit liikkuu lähiöön heitetyt, pohjaan palaneet, kovaksi keitetyt.

Paluu betoniin, elämänkoulujen etoniin, Ketorin ei riitä kun lähtee älli, se on kyttäspesiaali ja triplamälli. Paluu betoniin, konepellillä käristyvään pekoniin, Alan vanhalta säätäjältä kuin uus, kansanvaunu iisiviiskuus.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.