Hei vaan moi

Olli Herman

Oon vielä sun mies, en pysty sitä muuttaa. se on niinkun tie, jota mä seuraan, kunnes se vie lopulta mun hautaan. nyt mä en sure on matkaa vielä ja se on varmaa, en pysty koskaan sua unohtaa, sä olet aina osa minua, ja vaikka koitin kaiken sen tappaa se on elossa. Hei vaan moi ihan läpällä se alkoi, kuinka paljon viestistäsi kasvoi. Hei vaan moi, vaikka kaiken mulle annoit silti aika meidät rikki jauhoi, hei vaan moi, moi moi.

Mun iholle jäit ja ylpeenä sua kannoin, kun tuhansille meistä kahdesta lauloin. Ja muistatko sen kun lauttasaaren torniin ihastumaan öisin noustiin ja syntii tehtiin. Me itkettiin kun valat vannottiin, ja vielä enemmän ku erottiin. Ja aina kun mä sun kanssa nauroin me muistettiin, hei vaan moi ihan läpällä se alkoi, kuinka paljon viestistäsi kasvoi. Hei vaan moi vaikka kaiken mulle annoit silti aika meidät rikki jauhoi, hei vaan moi, moi moi.

oon vielä sun mies ja vuosia sain olla onnellinen. Hei vaan moi ihan läpällä se alkoi kuinka paljon viestistäsi kasvoi, hei vaan moi vaikka kaiken mulle annoit silti aika meidät rikki jauhoi. Hei vaan moi, moi moi.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.