FYYSIKKO

PIIA MYYRY

ULLAKOLLA ON HYVÄ OLLA, VAIKKA OLIS AIVAN TYHJÄ POLLA, VOI OMMELLA VAIKKA TAKKII VAIKKA KAIKKI MUU OLIS IHAN FUKKII, SIIHEN VOI KISSAKIN KAKKII JA MÄ SAAN OTTAA TAAS TAKKIIN.

ME KOITETAAN TÄSSÄ JUHLIA VIETTÄÄ, JA POIKIEN KANSSA RIETTAITA ÖITÄ VIETTÄÄ, ON JUHLITTU TÄSSÄ AAMU KUUTEEN JA VOIDAAN TAAS JO MUUTTAA ASUNTOON UUTEEN. MEILLÄ ON SIELLÄ UUS KULKUPELI JA MUN ELÄMÄSSÄ ON TAAS UUS KELI, SÄÄ TÄNÄÄN ON KUIN TROPIIKISSA JA OLO VELTTO KUN SARDINIASSA.

MÄ KOITAN TÄÄLLÄ BIISIÄ VÄÄNTÄÄ, TOI TOSSA OMAA ASIAKIRJAA TAITAA KÄÄNTÄÄ. MULLA ON JUTTUKAVERI SAME, SE HOITAA JOKA ASIAN HELPOSTI KUIN KAIKKI OLIS OMAA. MÄ SÄVELLÄN UUSIA LAULUJA TÄSSÄ, JA OLENKIN TÄSSÄ ASIASSA VARSINAINEN ÄSSÄ.

MÄ VÄÄNNÄN TÄSSÄ OMAA JUTTUU JA KOITAN NÄHDÄ AASIALAISTA UUTTA TUTTUU. SIL ON AINA JUTUT HYVÄT, SIIT SE OSAA KERÄTÄ ONNEN JYVÄT. ME OLLAAN MAALTA TULTU EIKÄ ME OLLA KARMEITA JUTTUJA KUULTU. mUN KAVERI HABLAA VENÄJÄÄ, ENKÄ MÄ YMMÄRRÄ SIITÄ VIRKETTÄKÄÄN.

SE ON MUN KÄMPPIS TÄÄLLÄ WIENISSÄ, SEN ISÄ ON HYVÄSSÄ TIENISTISSÄ, SE ON ENTINEN ivy-AJAN FYYSIKKO, SE OSAA KAAVOJA, JOITA EI YMMÄRRÄ TOSIKKO. SE VÄÄNTÄÄ ILLAL EINSTEININ KAAVAA, EIKÄ HAUKKU SIIHEN TEE HAAVAA. EI ME YMMÄRRETÄ ASIASTA JUURI MITÄÄN JA SE SUUNTAA JO KOHTI KAZAKSTANII, SIIS ITÄÄN.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.