SATURNUKSEN KUU

PIIA MYYRY

EN MÄ HAE TÄS ALTAVASTAAJAA, EIKÄ OO TULLU TREFFIKUTSUJAKAAN NYT VASTAAJAAN. MÄ PAKKAAN TÄSSÄ PASSII JA LOMPSAA, JA MIEHIN MIHIN SUUNTAAN TÄSSÄ TÄYTYY KOMPPAA. ILLALLA ON HIENOT VALOT, NÄYTTÄÄ TUNNELMALLISILTA KERROSTALOT.AJATTELIN LÄHTEE TÄSSÄ AUSSIE BAARIIN JA LUOTTAA VANHAAN SAMOVAARIIN. KUUDEN JÄLKEEN ON TUNNELMA ERI, EI KIINNOSTA ENÄÄ PALAPELI.

MUN NAAPURI HUUDATTAA POPPIKONETTA ENKÄ MÄ SAA TÄSTÄ PELISTÄ ENÄÄ OTETTA. MUA ALKAA TÄÄ TALO JO TYMPII ENKÄ JAKSA KIINNOSTUA TAI LIIKAA ALKAA NYPPII. NOI EI OO MITÄÄ LUOVIA TYYPPEJÄ, EIKÄ NIIL KANNATA ANTAA KYYTEJÄ, ON MULLA OMA HALLOWEEN VAATE, SE JUHLIIN PUETAAN EIKÄ SE OO VAAN AATE.

MÄ OON NYKYÄÄN AINA TÖISSÄ ENKÄ TUU MINNEKKÄÄN AJOISSA. MÄ HALUAISIN KUULLA JO VAUVAN ITKUU, EN MÄ YMMÄTTÄ OIKEEN TÄN YHTEISKUNNAN HIHKUU, NE EI MUUSTA KUN TÖISTÄ PUHU, JA KIIRE NIILLÄ ON VANHUSTEN KIIKKUUN, SINNE JOSSA TUSKIN MIKÄÄN ENÄÄ LIIKKUU.

ON NE NÄHNEET LYYLEJÄ MONTA JA KUUNNELLEET VIKINÄÄ ONNETONTA, SIITÄ TYYLISTÄ MÄ EN TYKKÄÄ, MÄ OON KOULUTETTU JA HALUNNUT OMAISUUTTA PYKKÄÄ. MÄ EN OO HALUNNUT VETÄÄ SAMAA RATAA VAAN HALUNNUT OON KIERTÄÄ MAAILMAA KUIN TÄHDETOMAA RATAA. MÄ OON HALUNNUT LUODA SATURNUKSEN KUUN, JOKA ON NÄTTI KUN KAIKKIEN VÄRTTINÄ LUU.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.