Ilmassa On Jotain Hyvää

Pyhimys

Vaik säät kylmenee, on ilmas jotain hyvää. Trilogia päättyy, muttei tulla pysähtymään. Mä oon kun sukeltaja, mikään ei oo koskaan tarpeeks syvää, Ja parasta huonompaa en tuu koskaan hyväksymään. Se koskee myös meijän Miamin matkaa, Minkä Boy-Davis alotti, tullaan Miamis jatkaan. Tää ei oo ehkä parasta, mut parempaa ku leipä. Betoniki murtuu, ku hakkaa tarpeeks päätä seinään. Mä jatkan vaan takomista, en tyydy pelkkään reikään. Jengi seisoo tumput suorin, niinku ne ois nielly seipään. Ja ne jotka tekee ees jotain jonkun eteen, Ne koittaa tunkee purkkapoppareiden vanaveteen. Kaikki haluu olla kauniita, mut tarvitaan myös rumaa, Halutaan nähdä syntymä, muttei akkaa hakattuna. Pitäkää pellet elämänne salattuna, En oo kaunis, enkä rohkee, mut saan asioit tapahtumaan.

refrain: On ilmas jotain hyvää, ja mä tunnen sen mun luissani. On ollu huonoi aikoiki, koitan myös muistaa niit, Koska mul on tehtävii, en haluu luistaa niist. Jos teen hyvää, saan ite hyvää, Niin tuuli kuiskaili mun korvaan, Ja siks haluun kertoo vaan, et koitan korvaa vääryydet. On helpompaa, jos oppii vanhat virheet hyväksymään. Nyt voin sanoo et on todellaki ilmas jotain hyvää. Vaik säät kylmenee, on ilmas jotain hyvää.

Vaik välil on hiljaa, se ei tee mykäst tyhmää. Mä ajattelen, mut en ajattele kynäl. Mun sydän on leikattu kolmesti, joten onks mul hyvä sydän? Sit tarvitaan enää vaan vähän yrittäjähenkee, Ku perustetaan rafla ja sinne tunnelma lempee. Sit kaverit käy siellä aina vaan ku kerkee, Ja sillon jotain hyvää tulee myös nieluun ja henkeen. Kauan ollaan harkittu jo ravintola-alaa, Jos ravintola ei menesty, ravintola palaa. Säät kylmenee, kohta sataa lunta, Me ollaan sillon viidakossa, ku Timon ja Pumba. Ja sit jos ei jostain syystä saakaan yöllä unta, Voi lähtee Viidakko-studioon vääntään viidakkorumbaa. On ilmas jotain hyvää, ku sitä oikeen haistaa. Meijän elämäs ei enää ookkaa päivää samanlaista.

refrain

Meni aika kivuttomasti. -Nii, mut nyt seuraavas biisis tulee sattuun vähä enemmän.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.