Pompi feat. Fatboy L

Slim Mill

Fatboy L pysyy aina muodin huipulla Menin mimmis kaa eilen likaseks suihkussa, tiiät sen ite eikä mun tarvii muistuttaa. Swägä on niin peto sä voit kysyy Antti Tuiskulta Sneakergame high, niinku näsin neula. Kengät häikäisevät niinku Rolls Roycen keula. Tsiigasit mun kenkii ja sulatit mun leka. Jos sun stifflat ei kiillä, sä voit lähtee mun seurast. Mimmit kattoo mua aina ihan suu ammolla. Versacen sukanvarsi täynnä sitä mammonaa. Enkä todellakaa tee muuta ku tuhlaan. Mikit illalla on tän jälkee vaa tuhkaa. Eikä mua kiinnosta mitä sä oot mieltä. Kun mä astun jonoon kaikki poistuu mun tieltä. Eikä mun enään koskaa tarvii näyttää henkkareit. mä näytin mun lenkkareit, bitch.

Mitä sul on jalas pompi ylös alas. Mitä sul on jalas pompi ylös alas po-po-pompi ylös alas. (x2) Fatboy L tuli nussii tän träckin, se söi mun safkat ja rullasi mäkin. eih, rullasi mäkin, eih, rullasi mäkin.

Mun komero oli ihan täyn kenkii. Kunnes faija tuli mua sandaalil heitti. Koska joka puolel oli hämähäkin seittii. Mutsi mulle tänää soppaa keitti. Oonnii ruma ei löydy deittii. Onneks fat boy on mun meitti.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.