Ei kiirettä feat. Iso H and Tasis

Brädi

Olin kova poika tuhlaan, nyt jäljellä vaan tuhkaa ku kaikki palo aina pois. Ja kovin täynnä uhmaa, ei aina ollu juhlaa, mut en vaihtas vaikka vois.

M-Eazy Music.

Tääl mis me ollaan harvat pysyy, ja pahoin pelkään ettei nuori polvi samaan pysty. Fokus on hukassa, toi kohellus karvat saa pystyyn. Jos on noin eksyksis niin suuntaa vaan kannattas kysyy. Me rämmittiin, raivattiin tie voimatta kysyy keltään. Nyt syväl rintaäänel vinkkaan kui tääl pystyt elää. Tääl ei voi koskaan olla liian tarkkana pätäkäst, laita talteen. Haippi voi loppuu ku silmääs vaikkapa räpäytät. Sun pitää treenata, mut uskalla skilleines ulos kans. Kaikki voi rimmailla kellarissa, mutta kukaan ei tee silleen tulosta. Pois sinisilmät ja lapsenusko, tääl ei tunneta termiä "moraali". En mä sano ettei bisnes tuo ystävii, mut useempi on kelmi ku lojaali. Tää on tervettä kilpailuu jossa räppärit keskenään mittelee, vahvoilla se joka tekee mihin uskoo, mut uskaltaa myös nauraa ittelleen. Onhan tää retee jobi lentää ku meteori, mut sillon rysähtää jos nostat tän sun perhees ohi.

Olin kova poika tuhlaan, nyt jäljellä vaan tuhkaa ku kaikki palo aina pois. Ja kovin täynnä uhmaa, ei aina ollu juhlaa, mut en vaihtas vaikka vois. Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää. Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää.

Mä kerron mitä kandee, laita nää vinkit talteen. Ettet vaa jää tien varteen jo ensimmäisessä kaartees. Hyvästele haaveet jos menestyksen varaan lasket, mut jos tää on sua varten laita sisään kaikki aarteet. Hiljalleen ja liian nopee, monta tietä kanteen. Mut vaan jos oot sinut ittes kanssa ottaa omakseen. Tarttunu mukaan kaikenlaist triviaa matkan varrelt, kesäl parast ko nii voi syödä hyvin kans talvel. Eli mihin suuntaan räpiköit, seuraatko parvee? Täällä ei pärjää millään jos ei löydy tarpeeks lahkeest. Tää latu oli ennen meitä pelkkää umpihankee, joten tehään sitä räppii baareis on jo tarpeeks trancee. Rap-life ei pelkkää juhlaa, sisältää kans rap-arjen. Ja faijana sen tiedän varsinkin kahden lapsen. Nopee ratkee kantaako askel, riittääkö sun rahkeet yrittää kalifiks kalifin paikalle, Ahmed Ahne!

Kova poika tuhlaan, nyt jäljellä vaan tuhkaa ku kaikki palo aina pois. Ja kovin täynnä uhmaa, ei aina ollu juhlaa, mut en vaihtas vaikka vois. Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää. Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää.

Voi olla kovilla usko ja filosofia. Käärmeit jotka sun korvaan kuiskii, voit uskoo niit on monia. Jos ei arvosta, jos ei nosta sua, jos ei oo vaan tahollansa hyväksi. Ei ansaitse olla sun vaikutuspiiris, niille on sanottava hyvästit. Kiipiät tarjoo apuu, harvoin on sanoil takuu. Pidä ympyrä pienenä, ei kukaan näistä varoittaan tuu. Pysy nöyränä duunilles, ota aikaas ja sulle on käyttöä. Mitä enemmän sä jauhat tekeväs tääl, sitä enemmän mä vaadin näyttöjä.

Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää. Jos mä teen virheen, mä opin siitä. Joskus sattuu siipeen, mut silti liidän. Jos säilyy nöyrät piirteet, niin siitä kiitän. Ei kiirettä, aikaa tääl riittää.

Olin kova poika tuhlaan, nyt jäljellä vaan tuhkaa ku kaikki palo aina pois. Ja kovin täynnä uhmaa, ei aina ollu juhlaa, mut en vaihtas vaikka vois.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.