Meilläpäin

Brädi

Käsien iho paksu kuin haarniska. Ilta-aurinko lyö tuulilasiin halkeeman. Lopussa viikko, hetken voi huokaista. Jääkylmä olut se käy mulle skumpasta.

Täällä vedetään aina hartiavoimin ja ollaan siitä ylpeitä.

Meilläpäin ei periks anneta mistään hinnasta. Meilläpäin juuret kasvaa syvällä rinnassa. Meilläpäin ei reikii paikata asvaltin pinnasta mut niistä kasvaa aina jotain kaunista.

Aina yhen kerran enemmän me noustaan tääl ku kaadutaan ei mennä saunan jälkeen nukkumaan vaan sammutaan. Pirteenä töihin tääl on ruista leiväs ja rantees. Kunnioitetaan vanhempia sanotaan kiitos ja anteeks. Helpompi pahotella meillä päin ku kysyy lupia totuttu tuleen toimeen vähällä ja pysyy lujina. Päällä bändipaita eikä muotitalon logoja, alla Harley davidson ku kaikki muut on mopoja. En tarvii gaalailtoja ku palkinnot on kotona, piirit pienet pyörii mutta mä en tunne fomoa. Ja tääl mis loppuu kehät ja tääl mist alkaa metät tääl ku sanan antaa sepät se ei sata varmaan petä.

Meilläpäin ei periks anneta mistään hinnasta. Meilläpäin juuret kasvaa syvällä rinnassa. Meilläpäin ei reikii paikata asvaltin pinnasta mut niistä kasvaa aina jotain kaunista.

Meilläpäin on mestoi joihin kaikki kansa ei tuu niin kovin moni päätyy valon arkaan ratkaisuun. Arki meillä päin on päiväst toiseen kamppailuu. Nii jos sä näät et meillä juhlitaan se on ansaittuu. Mitä on vanhan liiton rakkaus, no täällä sen näkee. ku vanha mummo tarttuu pappakullan känsäseen käteen mustavalkokuvat valtavina kasvoiltaan ei tienneet vielä miksi tarinansa kasvoikaan. Niil oli vähän muttei koskaan mitään puuttunu nykyään värikuvis ei oo mikään muuttunu. Samalla nöyryydellä tänään tehään leipää, sillä minä ja nää kulmat mennää way back.

Meilläpäin ei periks anneta mistään hinnasta. Meilläpäin juuret kasvaa syvällä rinnassa. Meilläpäin ei reikii paikata asvaltin pinnasta. Mut niistä kasvaa aina jotain kaunista....

!!PAHOITTELUT VIRHEISTÄ JOS NIITÄ LÖYTYY!!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.