Mä tarjoon feat. Illi

Brädi

Tää on se päivä, yeah, yeah – kun mä tarjoon. Mitä sä haluut, mä tarjoon, mä tarjoon, yeah, mä ostan, mä maksan. Yeah, mä tarjoon, mä tarjoon – woo-oo-oo.

Ihan sama mihin väkeen sä kuulut, meno jokaiselle läpeensä tuttuu. älä häpee, tai suutu, se ei oo uus juttu, et tääl mennään kädestä suuhun. Se kun ei oo miehest kii, tai minkäkokoset on tienestit. Isoist bisneksist mitä pienempiin, tilipäivä on mieles niil. Kuun eka tai viidestoist, boy, huolet, sano niille moi. Maksa laskut pois, loput taskuun, noin, ota paukkuu niin et soi. Ja mä takaan että löydät virees, tänään et oo köyhä, et kipee. Sul on tänää löysää, et mites, jos et huolehtis ja pöytääs teet bileet. Sä oot palvellu orjuuttajaa, tai kuunnellu nöyränä kouluttajaas. Tänään sul on tähän touhuun varaa, ne ei pysty sun fiilistä horjuttamaan. Toinen haluu uutta tossuu jalkaan, toinen haluu pullon kossuu naamaan. Tää on paras tapa torjuu lamaa, anna sen kiertää, se on sun rahaa. Vaik ne sanoo, et on vaikeet ajat, ei se saa elo olla laimeetakaan. Anna mennä ihan paineetta vaan, mitä sitä iloansa vaimentamaan. Sul on aikaa vaikertaa taas, kun saa kuukauden äijä raataa. Palkkaa, tukia tai päivärahaa, pistä haisee, poika, oot tän päivän stara!

Hei beibi tää on se päivä – tää on se päivä. Kun mä tarjoon, woo-o-oo, woo-oo-oo, woo-oo-oo. Mitä sä haluut, mä tarjoon, mä tarjoon, yeah, mä ostan. Mä maksan, yeah, mä tarjoon, mä tarjoon, woo-o-oo-ooo.

Päivii näit on vaan kakstoist vuodessa, vaik se oiskin vähän vastoin luonnettas. Tänään nousee kädet kattoon huoletta, vaikka persauki taas ois huomenna. Uudet kledjut ja gourmet-herkkuja, millä vaan saa kuulan tuuletettua. On noita metkuja, landel ja keskustas, tee mitä teet, kuhan se on sulle spessua. Oo hyvä mies ja vie tyttös ulos, et se voi nauttii äijänsä työn tuloksest. Korismatsista teatteriin, mihin vaan, tylsää on vaan jos kelaatte niin. Nosta se ahteris, aika aktivoituu, jos sua painaa joku, se varmasti hoituu. Ookoo olla säästäväinen, mut voit päättää näin, ettet oo päästäs jäinen, mayne. En mä meinaa mitään kulutusjuhlaa, mut kelaa mihin sun elämä kuluu ku tuhlaat. Sen hulluna funtsaamal surupuvussas ja vaimokin muuttaa, kun et puhu ja pussaa. Jos sul on valuuttaa sen kerranki kuus, ja sust tuntuu et oot ittesi herra, ni cool. Lenkkarit – cool, verkkarit – cool, ja cool, jos ei fillarist Ferrarii tuu. Tilipäivä, tähdestä riviäijään, järjestään chilli päivä ja kaikki tilipäissään. Kingii ku häissä, skumpat ja binit jäissä, kuhan saa kiinni näistä, tukala fiilis väistää. Ei meil oo paljoo, ei saa mukaan mitään, paljon mukavampi tääl, ku vähän hubaa pitää. Ei vaadi lukaalii tää, frendit tupaan sisään, hyvää ruokaa, juomaa ja musaa, ni damn!

Hei beibi tää on se päivä – tää on se päivä. Kun mä tarjoon, , woo-o-oo, woo-oo-oo, woo-oo-oo. Mitä sä haluut, mä tarjoon, mä tarjoon, yeah, mä ostan. Mä maksan, yeah, mä tarjoon, mä tarjoon, woo-o-oo-ooo. Pistä mun piikkiin, Pistä mun piikkiin . Pistä mun piikkiin, Pistä mun piikkiin, mä tarjoon. Pistä mun piikkiin, mä tarjoon. Jeeieei, uououuu...


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.