Pari pisaraa

Daniel Okas

Karkasit salaa kotoo huppari päällä, kun bileet alkaa ei voi kotiin jäädä. Liian nopeesti ja ihan liian paljon, kun faija käskee kotiin kävellä on pakko. Lyhyt tauko ja lepo paikka väärä. Et ymmärtäny vaaraa. Marraskuun yö on niin kylmä. Eikä kukaan pimeässä kaahaa ja sit huhut alko kiertää, et jääny auton alle kaikki sen tietää. En tiiä enään mitään, ehkä oot vieläkin tien pääl.

Sul oli takana jo niin monta kilsaa. Kylmä ja lunta on liikaa. Miten sun matkasi jatkuu, sitä tietää en voi. Lähdit liian aikaisin, liian aikaisin pois. Sä jätit pari pisaraa, sä jätit pari pisaraa silmistä valumaan. Sä jätit pari pisaraa. Sä jätit pari pisaraa, mut mä pyyhin ne pois.

Yöllä heräsin hikisenä tuskasta. Itkin kauhuissani yläkerran nurkassa. Mutsi ja faija tuli mua rauhottaa, ei se oo totta, tää on vaan unta. Mä vaan mietin vieläkin, ettet kerinny ees pakata, kunpa jatkasit tietäsi niin tietäsit ettei tää oo niin kamalaa. Tää on todellista painajaista. Elämäs oleellista on vaan aika, joka vietetään yhessä, joka vietetään yhessä.

Sul oli takana jo niin monta kilsaa. Kylmä ja lunta on liikaa. Miten sun matkasi jatkuu, sitä tietää en voi. Lähdit liian aikaisin, liian aikaisin pois. Sä jätit pari pisaraa, sä jätit pari pisaraa silmistä valumaan. Sä jätit pari pisaraa. Sä jätit pari pisaraa, mut mä pyyhin ne pois. Pari pisaraa, pari pisaraa, pari pisaraa. Sä jätit pari pisaraa mut mä pyyhin ne pois.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.