Aerobicvideo

Ideaali & Jay Who?

En haluu tehä tästä numeroo mut sä oot nii buenoo, et tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo.

Hyvää iltaa ja huomenta vaan kuinka mukavaa huomata taas, et kun sä nouset sängyst taas sun konttia kuolata saan. Ja kyllä sä tiesit mikä oon miehii koska sä päädyit tänne, sun kroppas takia mäki oon taas se kasi ku selänne. Vaikka siit ei oo haittaakaan, sitä jäisi kaipaamaan Ku hiukset ponnarilla mun mielessä taikoi aikaan saat. Mä diggaan sua katella vaikka ku kadulla kattelis ympäriinsä, oot just sitä tyyliä mitä mies mielellään valitsis kylppäriinsä.

Ja nyt vaan tuntuu että olennaista must ois, et pysyt tollasena tapaamaan en tuu toist, ja vaikka mahollist en ottas mitään sust pois oot täydellinen just noin.

En haluu tehä tästä numeroo, mut sä oot nii buenoo, et tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo. En haluu räpäyttää mun silmii, en ees missaa nanosekunttii Ku tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo.

Sä oot just se hitti, joka kaarnaa vaa radios, joka lopulta sai järjen äänen pääs toteemaan adios. Ja en osaa laskee sen volaa enää ku se jo soi se osuu just taajuuksiin joihin mun keho resonoi. Ja se testaa selkärankaa, ah sua ei saa viilenee, kun mä katon kun kävelet ohi et mikähän J. Lo siin menee. Saat mut taantuu ku teinipojan se o laimeet vähä Miten sun trikoides ohi jokin niin vaikeet nähä.

Ja nyt vaan tuntuu että olennaista must ois et pysyt tollasena tapaamaan en tuu toist, ja vaikka mahollist en ottas mitään sust pois oot täydellinen just noin.

En haluu tehä tästä numeroo, mut sä oot nii buenoo, et tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo. En haluu räpäyttää mun silmii, en ees missaa nanosekunttii. Ku tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo.

Sä näytät hyvält kaupan jonos, arkihepeneissä, dagen eftereissä, treenamas ja kekkereissä. Ei mul oo tässä taka-ajatusta jujuu, mut tälläseltä vaa musta tuntuu.

En haluu tehä tästä numeroo, mut sä oot nii buenoo, et tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo. En haluu räpäyttää mun silmii, en ees missaa nanosekunttii. Ku tuijotan sua ku aerobicvideoo, aerobicvideoo, aerobicvideoo.

Buenooooo, aerobicvideo, aerobicvideo, aerobicvideo


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.