Vaajakosken pelikaanit

Jussi Siukola

Tuomari pilliin puhaltaa, peli käyntiin. Ilta tuo tullessaan tähtipeiton ylle taivaan ja tänään suuri matsi pelataan. Jengi kohahtaa ja hurraa, kun pelikaanit ylväänä kotikentälleen luistelee. Katsomossa muuan äiti ja pieni poika seuraa kuinka meidän isä tänään pelaa.

Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin!

Isä voittaa aloituksen ja liittaa parit vastustajat, mutta ajautuukin kulmaan. Antaa luukulle syötön, josta pakki kassin maalaa. Punainen lamppu syttyy maalin taa. (OU JEA!)

Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin! Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin! (let's play!)

(Eeppinen välisoitto)

Tauolla äiti ostaa kaksi lihapiirakkaa, mut voi niin tulisina pian molempiin. Poika sanoo "yäk en syö" syö sanansa syö sen sittenkin, kyllä pakkanen vähän poikaa opettaa. Äiti Nostaa pienen väsyneen syliin ja kantaa pukuhuoneeseen nukkumaan. Täysin huolta vailla poika kulkee unten mailla, vain pieni nenä hiljaa tuhisee.

Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin! Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin!

Pelikaanit kolisevat sisään pukuhuoneeseen ja hihkuu kaksi-yksi voitettiin. Tähän poika herää, katsoo hikistä isää, joka nostaa poikansa hellästi syliin. Perhe lähtee kotiin, siellä mummi ja pikkusisko ja lämmin sauna odottaa.

Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin! Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin! Vaajakosken pelikaanit nousee kakkosdivariin!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.