Tänään mua vituttaa

Traumaryhmä

Tänään mua vituttaa, mä tahdon olla yksin. Painu siitä helevettiin tai toiseen huoneeseen. Tänään mua vituttaa, en tiedä mistään muusta, enkä mistään muusta sitten tahdo tietääkään.

Mikset voisi olla kiltti, hymyilevä ystävällinen, aina hyvällä tuulella, huumorintajuinen, herttainen, ymmärtäväinen, kärsivällinen?

Tänään mua vituttaa, pitäis muka siivota, kun villakoirat nurkissa kuorossa ulisee. Tavarat on hajallaan, ei tiskaaminen kiinnosta, ja ruuat jääkaapista taas vastaan kävelee.

Mikset voisi olla ihana nainen, Tolun ja pullan tuoksuinen, joka rakastaisi tiskata, siivota, leipoa, pyykätä, luututa ja erityisesti imuroida?

Tänään mua vituttaa oon eri mieltä kaikesta mutta katso tästä näkökulmasta: sinähän se oot! Turha sun on koettaa mua alles talloa sillä olen mutaa, joka tirsuu sinun varpaittesi välistä.

Mikset voisi olla sopuisa, hyväksyvä rento ja joustava, mistään ärsyyntymätön, aina samaa mieltä, rauhallinen tyyni ja lauhkea kuin lammas?

Tänään mua vituttaa kun sä et voi tajuta molempien parasta ja ottaa minua. Tekis mieli hakata muutakin kuin halkoja, vaikka polvilumpios tuusannuuskaksi.

Mikset voisi olla fiksu, sporttinen, kaunis ja rohkea viehättävä, haluttava, rakastettava siro, ihastuttava, maailman täydellisin nainen?

Tänään mua vituttaa, tänään mua vituttaa, arvaa kuka vituttaa???!!!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.