Osastolla 2

Ville Nurminen

"Mä vittu tapan itteni nii pääsen johki hoidonarvioon nii sanoin nille tän viikonloppun tapan itteni ne uhkaa antaa mulle jotain lääkettä ja himaa lääkettä ja himaa"

Kävelet Pitkäniemeen huudat että haluut apua, ne ei usko sua vaik sanot et itseäs haluut satuttaa. Ne määrää tabuja, lähettää sut kotii vaa oot psykoosissa mut et silti pääse vuodepotilaaks. On päihdetaustaa mut ne ei ota sua tosissaan, oot yks monista joilta apu menee ohi vaa onks ne sokeita eiks ne nää sun monii arpia kohtelisko lääkäri samal taval omii lapsia? Oot tyhjän pääl, sut hylätää ja se on syvältä 10 itsemurha yrityst eikä ne ymmärrä, ettei sulle oikee paikka oo yksin kotona etkä pysty koko aja lisää vaa odottaa. Tunnet pelkkää pelkoa, ahdistusta, surua. Ittees koitat lääkitä, viinalla ja subulla. Moni netis haukkuu, vaikk oot ihana. Nyt yliannostuksen takii sairaalassa tipassa. Tuttu paikka tuo hetken turvaa ainakun oot yrittäny itsemurhaa. Vanhemmat on huolissaan ja yrittää auttaa. Aina hetkeks saat niiden sylissä rauhan.

"Siis jos ne lääkkeet ei väsytä mua mä vedän vittu ranteet auki ja vittu mä teen tiktokin missä mä sanon kuulkaa kaikille et Suomen valtio teki mulle tälläset"


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.