Laitoslapsille

Adjektiivi

Laitoslasten määrä levii niin ku ebola, koska aikuisten mielest ne on niin vitun sekoja. Miksi ne sanoo: ota niskasta kiinni! Puolet on kuitenki traumoista kiinni Riivaa ajatus, et joutuis sinne takas, sossut sanoo aina vaa et: kerää ny ne kamas, mene laitokseen, koska se hoitaa sut kuntoon. Eikö sossutantoilla oo mitään omatuntoo? Lääkkeet järkyttää mieltä sekä kehoo, ne pistää vähemmälle sun fyysistä tehoo. Kolme vitun vuorokautta vierihoidossa, jos ovi vaan on auki, se on vittu laillista! Yksin virut valkoisessa huoneessa, ne väittää sulle tekemistä sinne tuoneensa. Paskapuhetta, se on paskapuhetta! Voi kumpa sen kolme päivää vois viettää unessa.

Laitoslapset kokoontuu, Pikkuhiljaa, mieli tuhoutuu. Lapsi haluu kotiinsa takaisin, Vaikka menneisyyteen jää sana: rakastin. Laitoslapset kokoontuu, Pikkuhiljaa, mieli tuhoutuu. Lapsi haluu kotiinsa takaisin, Vaikka menneisyyteen jää sana: rakastin.

Koulussa käyminen on jo liian raskasta. Ei kukaan enää sano lapselle että rakastaa. Hoitajatyöryhmä, itsepäinen paska. Laitoslapsen sielu on vielä enemmän arka. Voit vaan kuvitella, mitä se on olla 13.v, ja joutuu hoitoon. Ei ole kotia, ei ole mitään luottamusta. Koko maailma on harmaa tai täysin pikimusta. Näytä miten rohkaiset varhaisteiniä, jos se on vihanen ja hyppii seinillä. Paras käytäntö on ehkä piikki takapuoleen, ja sit se teini melkein huolest kuolee: Mitä mulle tapahtuu? Miks tää meni näin? Ennen asiat oli vielä parhain päin. Kehdosta hautaan, ja ajattelee synkästi, kun joku vitun tantta sen sinne laitokseen pisti.

Laitoslapset kokoontuu, Pikkuhiljaa, mieli tuhoutuu. Lapsi haluu kotiinsa takaisin, Vaikka menneisyyteen jää sana: rakastin. Laitoslapset kokoontuu, Pikkuhiljaa, mieli tuhoutuu. Lapsi haluu kotiinsa takaisin, Vaikka menneisyyteen jää sana: rakastin.

Kuka kehtaa väittää et se on lapselle oikein? Puhuu paskaa, et laitokseen yhen taas vein. Nyt se on turvassa ilman pulmaansa . Ja koulussa laitoslapsi ottaa vielä turpaansa, viiltelee ranteet verisenä valuen. Kuiskaa ääneen: mä tätä haluu en. Kalutaan keho, kalutaan koko mieli. Minne johtaa tulevaisuus ja polkuni ja tieni? Mä olin vielä aivan liian pieni. Missä välittäminen ja rakkaus silloin lieni? En kestä enää, viekää mut pois! Ihan ku se laitospaikka hyväks mulle ois. Paha pahan perään, en haluu enää herää, Haluun vaan vaatteni ja kamani kerää. Pakko aatella, et joskus pääsee täältä vittuun. Itku tulee, kyynel tyynylle tippuu.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.