Vasen pakki

Moogetmoogs

Nyt on pelipäivä ja hieno sää kun sataa kaatamalla, Kentällä on jo kaikki Pallopäät! Meill'on uudet paidat ja oikeet maalit ja ruohokenttä alla. Peli-innostuksen silmistäni näät.

Jee päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki! PäästŠ mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki, Hei valmentaja, mä voin olla vasen pakki!

Vaikk'on tekniikka huono ja pohjakunto, ei se yhtään haittaa, Kun pääsee kunnon viikatteen vetään nilkkaan; Ensin paidasta kiinni ja kyynärpää kylkeen Niin kylläpäs vihellys maittaa, Sitten voitkin käydä maassa makaavaa pilkkaan!

Jee päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki! Päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki, Hei valmentaja, mä voin olla vasen pakki!

Kun on puoliaika niin kaikki jätkät vetää punasen Nortin; Näin kunnon urheilijat hapettaa vertaan! Kun mä kentälle pääsen, heti lennän ulos, Kun hankin punasen kortin! Ja tietenkin tuomaria mä eläimiin vertaan.

Jee päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki! Päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki, Hei valmentaja, mä voin olla... Jee päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki! Päästä mut pelaan, ei mua pidä mikään päällystakki, Hei valmentaja, mä voin olla vasen pakki!


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.