Kotiin kuljetaan

Petri Laaksonen

Jo matka tehty on/ ja valo kajastaa/ ja näkyy takaa pilvien/ se ihmeellinen maa. /Jo murhe häviää/ ja kipu taakse jää,/ se mitä kauan aavistelin/ on totta vihdoinkin./ Pian kasvoja rakkaita katsella saan, / kyynelten yötä ei muistetakaan. /Rakkaus kantaa, / rakkaus on. / Rauha on loppumaton.

Nyt kotiin kuljetaan/ jään syliin suurenpaan/ jo kaipaus on täyttynyt, / on taivas tässä nyt./ Se mikä kesken jää/ nyt kantaa hedelmää, / niin täydellistä kaikki on. / Soi laulu sovinnon. / Rakkaus kantaa,/ rakkaus on. / Rauha on loppumaton.

Jään syliin lempeään,/ saan avun ikävään./ Ei kipua, ei kuolemaa, hän iloon kuljettaa./ Hän, Jeesus, itse on/ tuo valo loputon./ Hän koko tieni ymmärtää, / hän vierelleni jää./ Pian kasvoja rakkaita katsella saan, /kyynelten yötä ei muistetakaan. / Rakkaus kantaa,/ rakkaus on./ Rauha on loppumaton.

Nyt kotiin kuljetaan,/ jään syliin suurenpaan. / Jo kaipaus on täyttynyt,/ on taivas tässä nyt. / Se mikä kesken jää, / nyt kantaa hedelmää, /niin täydellistä kaikki on./ Soi laulu sovinnon. / Rakkaus kantaa, / rakkaus on. / Rauha on loppumaton./ Rakkaus kantaa,/ rakkaus on. / Rauha on loppumaton...


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix. For a legal issue, make a legal removal request.