Saanhan häävalssiin

Kauko Simonen

Itke rintaani vasten sun itkusi pois. Itke niin kuin nää viimeiset kyyneleet ois. Painu rintaani vasten ja sihen myös jää, niin et milloinkaan kyyneltä nää. Kun lähemmäs lähemmäs painut ei merkitse taivas ei maa. Olet tänään ja aina sä ainut. meitä mikään ei voi erottaa.

Saan häävalsiin rakkaani johtaa me vaieten tanssimme sen. Kun katsemme hellästi kohtaa nään että oot onnellinen. On myrskytkin vastassa tiellä ja taivas on auringoton. Vaan rakkaani jossakin siellä myös yhteinen onnemme on.

Painat rintaani vasten pääs hunnutetun Olet kauniimpi kukkia hiuksillas sun. Olet kalleinta tärkeintä maailmassain, sinut kulkemaan viereeni sain. kun lähemmäs lähemmäs painut ei merkitse taivas ei maa. Olet tänään ja aina sä ainut meitä mikään ei voi erottaa.

Saan hävalssiin rakkani johtaa, me vaieten tanssimme sen. Kun katseemme hellästi kohtaa nään että oot onnellinen. On myrskytkin vastassa tiellä, ja taivas on auringoton. Vaan rakkaani jossakin siellä myös yhteinen onnemme on.

Saan häävalssiin rakkaani johtaa, me vaieten tanssimme sen. Kun katseemme hellästi kohtaa nään että oot onnellinen. On myrskytkin vastassa tiellä ja taivas on auringoton. Vaan rakkaani jossakin siellä myös yhteinen onnemme on.


Lyrics are submitted by user: anonymous.
Did you notice an error in the lyrics? Submit a fix.